Elin Hellgren

Nu får det vara nog - 2 månader idag

Idag har det gått 2 månader om man räknar vecka för vecka som jag har varit här. Det är lång tid kan jag säga med att ligga på sjukhuset och inte ha fått varit hem en enda gång sedan dess. Jag gör bara ett kort inlägg nu för det har hänt en hel del saker sedan jag skrev sist. Men jag kan säga lite kort att natten till onsdag så var jag riktigt sjuk och hade hög feber (nästan 40 grader) och mådde riktigt dåligt.

Sen igår (onsdag) gjorde dem ett nytt försök med att operera ut den här slangen som gick av, men precis som förra gången så kunde dem inte hitta den, men dem försökte verkligen för operationen tog ca 2 timmar. Jag fick göra ett ultraljud innan. Läkaren sa att slangen syntes men det var tyvärr bara ett stygn som ska försvinna av sig själv. Så det var andra gången dem inte hittade den. Som om det inte vore nog så har jag även åkt på blodförgiftning och njurbäckeninflammation.

Det är därför jag inte har skrivit på någon dag, för som ni märker i inlägget så har jag inte mått nå bra och jag gör det fortfarande inte, men det är på bättringsvägen. Just nu vill jag bara komma hem härifrån och få må bra. Men jag ville bara informera er.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas