Elin Hellgren

Sämre fot på ett sätt och lite allmänt

Idag har det varit en riktigt jobbig dag allmänt. Det började med att jag imorse kände att nervvärken i den opererade foten kändes sämre. Jag har börjat lärt mig igen vad som är och kommer från operationsvärken eller nervvärken. Och det här var nervvärk, så det har varit en av alla jobbiga saker idag. Det jobbiga just nu i den här situationen också är att morfin inte hjälper bra på nervvärk, så det är bara att försöka stå ut så mycket jag bara kan med nervvärken. Men det är inte alltid så lätt.

En positiv sak i alla fall är att jag blir sakta sakta lite bättre bak i ryggen sedan operationen jag gjorde i onsdags. Det är inte en lika stor pina att röra sig lite i sängen och sträcka sig efter saker som i början, även om det fortfarande är jobbigt. För i början var det verkligen inte roligt, då låg jag exakt där jag låg och kunde inte flytta mig någonstans själv. Inte ens en centimeter. Men sen har det blivit lite bättre dag för dag att jag har kunnat flytta mig lite med hjälp av den här grejen eller handtaget som hänger ner mot sängen. Sen har jag faktiskt kommit upp på sängkanten flera gånger idag, och det är jag faktiskt stolt över för det är inte bara.

Annars har det här verkligen varit en riktigt dålig dag allmänt. För allting blir bara jobbigt och "för mycket" till och från. Jag kommer aldrig ge upp, men idag fick jag bara känslan av att varför måste man kämpa på så mycket om och om igen om man hamnar tillbaka på samma punkt hela tiden i alla fall (som det känns och lite är). Det känns som att jag inte får någonting för allt kämpande, än att jag ska behöva vara en styckedocka (överdrivet) eller testkanin. Det känns så.

Det har hänt en sak till som inte alls är speciellt rolig om det stämmer som jag har hört, men det berättar jag mer om när jag vet mer själv, så det inte blir fel.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas