Elin Hellgren

Små myrsteg framåt

Nu kanske det äntligen börjar gå lite åt rätt håll. Jag började med antibiotika i tabletter istället för i dropp till att börja med. Sedan är smärtpumpen bara nere på 2.00ml/h istället för 10.00 ml/h som den varit i stort sett hela tiden jag varit här. Det är stor skillnad på den fronten för det har faktiskt gått över min förväntan att sänka den med,
vilket är positivt. För vi började sänka den i måndags och har sänkt den 2.00 ml/h hack per dag. Det betyder nu att jag troligen kommer bli av med den imorgon efter att ha haft den sedan jag kom hit (9 veckor idag). Droppfri med, så hoppas jag blir det!

Lite tveksam är jag med tanke på att jag har haft det jättejobbigt med smärtan i foten nu på kvällen. Jag tror det kan vara en blandning ifrån foten och nervvärken. Jag är inte säker men jobbigt är det, och det är svårt att säga vart det kommer ifrån när hela foten bara gör ont.

Sen rent fysiskt har jag gjort lite mer om man kallar det myrsteg framåt, jämfört med smärtpumpen som det varit större steg framåt med. Då under ungefär samma period kan jag tycka. Inget ont med det men det tar tid. Jag har verkligen tappat ALLA mina muskler i kroppen känns det som, väldigt väldigt många i alla fall. Jag kan inte ens resa mig upp ur sängen själv. Men jämfört med i början av veckan så kan jag i alla fall släpa benen mot sängkanten när jag ska upp, sen behöver jag hjälp. Det kunde jag inte då, så visst är det framsteg även om det går sakta och är små.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas