Elin Hellgren

This day

Idag har det varit en jobbig men ändå en lugn dag. På förmiddagen idag har vi t.ex. sänkt smärtpumpen ytterligare lite, så nu står den på 2.00ml/h. Men under i stort sett hela dagen har jag känt mig däckad i huvudet. Jag kunde bara somna rätt som det var och sen kunde jag se dubbelt och mådde allmänt konstigt och dåligt. Då ringde sköterskan till smärt, för dubbelt t.ex. har jag sett förut och då har det varit pga mina mediciner för nervvärken, och det får jag INTE ha, så nu ska jag sänka den medicinen lite från och med imorgon.

Annars idag har en läkare kollat på min rygg, för igår kväll när vi skulle ta stygnen så fanns det inga stygn att ta förutom en ljus knut som satt i slutet av ärret. Det fanns inget mer så då ville vi inte klippa av knuten igår kväll ifall vi skulle göra någonting fel. Men läkaren klippte i alla fall bort den knuten idag, för stygnen var sånna som försvinner av sig själv, och ärret var fint läkt också så det var jätteskönt.

Sen på eftermiddagen var jag till Ortopedtekniska (OTA) för att få något motsvarande ett gips som man kan ta av till den vänstra foten (icke gipsade foten). Skon/stöveln jag fick är hårt som ett gips bara att det är öppet på framsidan med kardborreband. Först var tanken att de senare skulle gipsa den här foten när jag får och kan börja belasta mer, eftersom den här foten inte heller är bra. Men då frågade jag om det inte fanns någonting smidigare som man kan ta av när man t.ex. ska duscha. Först skulle jag få en sko som såg ut som en pjäxa, men den var alldeles för stor, så då fick jag den här "jättegipssandalen" (eller vad man ska kalla den) istället. Så den här kommer nog bli mycket bättre än ett helt gips som man inte kan ta av alls i alla fall.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas